Flyttlasset gick idag!


Idag flyttade jag till Trelleborg By The Sea och gissa om jag är förvånad?!! Sydkusten och Palmernas Stad - VAD GÖR PERMAFROSTEN  H Ä R ????? Trodde i min valpiga enfald att jag skulle få se grönt gräs, som jag bara hört talas om, men jag misstänker nu att det bara rör sig om en skröna. Marken ÄR vit och kall och det är bara så det är. Men Matte och resten av gänget här är åtminstone varma och det är vackert så!Jag heter Nisse förresten och jag är Hund här hos Sandells. Jag flyttade som sagt hit idag så än så länge kan jag inte säga att jag vant mig vid dem, Sandells alltså... L i t e  märkliga verkar de så nog ser det lovande ut inför framtiden. Att jag var välkommen hit tog jag ju för givet eftersom hela världen firade min ankomst med fyrverkerier och Helgdag den dag jag såg världens ljus genom mina oöppnade ögon. Att fylla år den 1 januari är toppen för precis ALLA är lediga när jag kommer att ha mina kalas - vilken grej!!

Hon som är Flockledare här, min nya Matte, heter Angela och hon är en ganska glömsk typ. Eller ja...MYCKET glömsk tycker jag, eftersom hon glömde sin fina kamera på jobbet igår... Man hade ju hoppats på en något fullständigare dokumentation typ "Nisse stiger ur bilen", "Nisses första steg genom grinden", "Nisse kissar" osv, men jag är fullständigt övertygad om att det så småningom kommer att finnas fler bilder på mig än på alla hennes lignoser sammanlagt. Så det så!

Att matte är Matte framgår av att hon klickar när jag tittar på henne. Och klickar hon så får jag godis. Jag tycker om godis för godis är gott. ALLT är gott, även min mat som Matte ger mig som godis. Matte tror att jag tror att det är Godis - men jag vet att det är Mat fast gott som godis då... Jag låter henne tro att hon vet mer än jag för jag vet ju hur det förhåller sig!!

Nu är jag trött och Matte också - hon som aldrig bloggat förut. Å andra sidan har hon inte haft en Tollare som jag heller!!
NattiNatti
/Nisse


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej Nisse! Välkommen till Sandells. De är snälla. Vi är två snygga tjejer som bor i Vellinge. Vi har också en blogg. Vi vill träffa dig snart, och sedan när du blir äldre kan du få jaga oss!

slick-i-mungipan från Lisa och Bella. Matte hälsar också

2010-03-11 @ 21:47:05
URL: http://lisabellawhippets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0