Long time no see....



Det där med att blogga visade sig inte vara helt lätt... Åtminstone inte som min ständige sekreterare, Matte, opererade sin axel för snart sex veckor sedan och varit satt ur stridbart datorskick sen dess. Slarvat med fotograferingen har hon också gjort - skyller på att kameran är för tung?!??

Jag har i alla fall käkat och vuxit sen sist och är nu inte lika lätt att lyfta upp i famnen som på denna bilden med Elin. De säger fortfarande att jag är en STILIG gosse och det är ju alltid trevligt att höra! Jag har fått en speciell fanclub på Mattes jobb där det finns flera kul typer som gärna leker med mig på golvet. Golvet ja, DET är kul på det stället: Om Matte kallar så kommer jag ju så fort jag kan men när jag sätter mig ner för att få godis så är golvet så halt så att jag med fladdrande öron åker vidare. Första gången var det lite läskigt men nu är det bara kul!! Nu förstår jag dessutom vad Matte menar när hon säger att hon har kul på jobbet ;-)



Avslutar med en bild från min första semester i Skillinge!! Här ligger jag och vilar med Anna för det är faktiskt jobbigt att semestra brevid havet med alla nya dofter och konstiga, skrikiga fåglar. Jag vill dit snart igen så att jag kan sätta mig i respekt hos de där fjäderhögarna...

RSS 2.0